A45 Reklamebyrå | Om
design, grafisk, reklame, byrå, ålesund, foto, web, internett, app
18
page-template-default,page,page-id-18,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Et slagkraftig designbyrå med spesiell kompetanse innen nye digitale medier

A45 er et slagkraftig designbyrå som skal spre glede, begeistring og engasjement til våre kunder, samarbeidspartnere, naboer og konkutrrenter. Vi etterstreber hver dagå være en kvalitetsaktør innenfor fagfeltet strategisk design, samt at vi tilbyr en rekke tradisjonelle reklamebyråtjenester. A45 er lokalisert på gateplan i Ålesund sentrum. Vi har  lang fartstid i bransjen og vi arbeider med store, små, komplekse og utfordrende prosjekter, der energi, engasjement og humør er vår sterkeste drivkraft.

 

Strategisk Design er å utvikle visuelle virkemidler som et av flere strategiske verktøy for å bygge merkevare, skape mersalg, utvikle organisasjonskultur, spre glede og gode sanseopplevelser og skape tydelighet i all kommunikasjon. De visuelle elementene kan ikke alene bygge en merkevare for en bedrift, de må spille sammen med menneskene som jobber der, historiene som fortelles, bedriftskultur og andre visuelle aspekter, som arkitektur og interiør. Verktøyene for å utvikle og skape totale konsepter sitter i hodene våre, og er vår mest betydningsfulle kapital.

No design works unless it embodies ideas that are held common by the people for whom the object is intended.